&

MAPA D'EMPRESES DE GESTIÓ DE RECURSOS ENERGÈTICS

 

L'Ajuntament de Sabadell presenta el primer  Mapa d’ Empreses en Gestió de Recursos Energètics de l’entorn de Sabadell, en el que apareixen prop de 330 empreses geolocalitzades.

Aquesta eina dinàmica s’ha creat amb el propòsit de créixer quantitativa i qualitativament per donar visibilitat a les empreses del sector.  Es tracta d'una eina molt intuïtiva que permet visualitzar les empreses en la seva globalitat o bé filtrar la recerca per nom d’empresa o paraula clau.

En la identificació d’aquestes empreses i la posterior mapificació el Vapor Llonch ha comptat amb la col·laboració d’entitats vinculades a l'àmbit tecnològic i d'eficiència energètica com el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, EURECAT (a través del que era en el seu moment la Fundació Privada ASCAMM), el Centre Tecnològic LEITAT, el Centre Metal·lúrgic (CENTREM)  i l'empresa Solucions Geogràfiques i Territori. 

El Mapa d'Empreses va néixer en el marc del projecte “Millora i noves implementacions d’instruments de competitivitat de les empreses”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu d’acord amb el Programa  d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals. També ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona a través del projecte singular “Suport i Dinamització del sector dels recursos energètics”.

Consulta el mapa !

 

Vols que la teva empresa formi part del mapa? Contacta amb nosaltres al mail sbdempresa@ajsabadell.cat.

 

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'autònom/a

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) neix l'any a 2009 a Sabadell per donar suport al teixit empresarial del territori i cobrir les necessitats tant de persones emprenedores, com de pimes, o d’empreses de major dimensió ja consolidades en el territori, que tenen necessitats diferents de les que pot tenir una empresa de nova creació.

L’Oficina pretén facilitar i millorar l’assessorament empresarial en aspectes laborals, fiscals, jurídics, comptables, accés a subvencions, expansió del negoci, introducció de la innovació en la gestió o processos de l’empresa i d'altres aspectes de desenvolupament de l'activitat. Així mateix s’assessorarà i facilitarà l’accés a eines per a la internacionalització i s’agilitaran els tràmits per les llicències i permisos per al desenvolupament de l’activitat, establint ponts de diàlegs amb altres entitats  o administracions.

Els mecanismes per articular aquesta oficina passa per la coordinació entre l’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Caixa Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, CIESC, PIMEC, sindicats CCOO, UGT i USOC.

L’Oficina ubicada físicament al Vapor Llonch parteix del Pacte per a la Millora de l’Ocupació i la Competitivitat validat pel Consell de Ciutat. Amb L’Oficina es reforça i complementa el suport al teixit empresarial del territori que ja està en funcionament per part de l’administració i entitats. En els darrers 5 anys hem assessorat 4.000 persones emprenedores i hem visitat 300 empreses. En els últims 3 anys 40 empreses s'han allotjat en els nostres espais municipals per a empreses.

Entitats i organismes col·laboradors

SOC, ACC10, DIBA, Catalunya Empren, Cambra Comerç, JCI, PRUAB, LEITAT, ESADE CREAPOLIS, Ara COOP, ACTE, ASCA, ASCAMM, BANC, CTAC, ESDI, ISP, LA CAIXA, SECOT, XARXA ONION, ROTARY CLUB, CECOT, PIMEC, CIESC, UAB.