Error
  • JFolder::create: S'ha detectat bucle infinit
Imprimeix

MAPA D'EMPRESES DE GESTIÓ DE RECURSOS ENERGÈTICS

 

L'Ajuntament de Sabadell presenta el primer  Mapa d’ Empreses en Gestió de Recursos Energètics de l’entorn de Sabadell, en el que apareixen prop de 330 empreses geolocalitzades.

Aquesta eina dinàmica s’ha creat amb el propòsit de créixer quantitativa i qualitativament per donar visibilitat a les empreses del sector.  Es tracta d'una eina molt intuïtiva que permet visualitzar les empreses en la seva globalitat o bé filtrar la recerca per nom d’empresa o paraula clau.

En la identificació d’aquestes empreses i la posterior mapificació el Vapor Llonch ha comptat amb la col·laboració d’entitats vinculades a l'àmbit tecnològic i d'eficiència energètica com el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya, EURECAT (a través del que era en el seu moment la Fundació Privada ASCAMM), el Centre Tecnològic LEITAT, el Centre Metal·lúrgic (CENTREM)  i l'empresa Solucions Geogràfiques i Territori. 

El Mapa d'Empreses va néixer en el marc del projecte “Millora i noves implementacions d’instruments de competitivitat de les empreses”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu d’acord amb el Programa  d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals. També ha estat subvencionat per la Diputació de Barcelona a través del projecte singular “Suport i Dinamització del sector dels recursos energètics”.

Consulta el mapa !

 

Vols que la teva empresa formi part del mapa? Contacta amb nosaltres al mail sbdempresa@ajsabadell.cat.

 

Contacta amb l'OAEA

Error netejant codis de seguretat anteriors

Directori recomenat de CAPTCHA a crear i utilitzar: /var/www/sabadellempresa.cat/web/captcha

URL recomenada de CAPTCHA a utilitzar: http://sabadellempresa.cat/captcha

Assumpte 
correu-e 
Nom 
Cognoms 
consulta 
Adjunteu fitxer Màxim permés (50.00 MB)
Introduïu el codi de seguretat 
 Codi de seguretat