&

Notícies

Jornada presentació programa relleu pime

La jornada tindrà lloc el 4 d´octubre.L’empresa familiar a Catalunya representa un total del 66% i proporcionen un 57% del total d’ocupació i la seva facturació arriba al 55% del total. Concretament, segons estudis realitzats pel departament d’estudis de PIMEC, Barcelona té un 62,4% del total d’empreses., seguit de Lleida i Tarragona amb un 72% i 73% respectivament.

Són diversos els problemes que afecten a l’empresa familiar, les relacions de la família interfereixen greument en la definició de les estratègies i de la planificació empresarial. Tot i les relacions familiars un altre aspecte rellevant a tenir en consideració es sobre el RELLEU PIME que es produeix d’una forma poc planificada i a la llarga accentuen les interferències no nomes de les estratègies sinó de la pròpia gestió.
 
Es en aquest aspecte que considerem oportú donar una solució concreta i desenvolupar un procés professional en la successió de la família empresària.
 
En aquesta jornada presentarem el programa RELLEU PIME per convidar a totes aquelles empreses, que compleixin el perfil per poder participar.
 
Programa i inscripcions [aquí]