&

Notícies

INFODAY Erasmus per a joves emprenedors/es als centres d'empreses de l'Ajuntament de Sabadell

Els passats dies 14 i 15 de desembre es van dur a terme als Vivers d´Empresa de l´Ajuntament de Sabadell dos infodays del Programa Erasmus per a joves emprenedors/es.

En el marc d´auquest esdeveniment s´ha explicat a les empreses assistents en qué consisteix el Programa Erasmus i alguna d´elles ha mostrat interés en acollir una persona emprenedora.

El programa Erasmus per Joves Emprenedors/es, un programa d´estades empresarials finançat per la Unió Europea i gestionat per l´Ajuntament de Sabadell a través de Promoció Econòmica de Sabadell.

L’objectiu és establir una relació empresarial entre emprenedors/es amb una idea de negoci o projecte empresarial o bé empresaris/es novells (amb experiència inferior a 3 anys al capdavant d'una empresa) que vulguin fer una estada amb empreses experimentades d'arreu de la UE.

De la mateixa manera, empresaris consolidats del nostre territori poden optar a acollir nous empresaris/es o emprenedors/es de la UE que puguin incrementar la presència internacional de la seva empresa.

Les estades tenen una durada d'1 a 6 mesos i es preveu una ajuda econòmica (segons país) per part de la UE per donar suport a les estades.

Per a més informació sobre el programa ens pots escriure a sbdempresa@ajsabadell.cat