&

Notícies

Balanç Programa Reempresa a Sabadell: 2012-2017

Des de l'any 2012 que es va signar el conveni entre Reempresa i l'Ajuntament de Sabadell s'han produït 63 casos d'éxit. Ara, des de l'Oficina d'atenció a l'empresa i al autònom de Promoció Econòmica de Sabadell, s'ha realitzat un seguiment per conèixer quantes empreses continuen en actiu actualment . 

El 91% de les empreses continuen en marxa gràcies a que noves persones emprenedores han donat continuïtat a l'activitat posant-s'hi al capdavant de tota la gestió amb moltes ganes i ilusió. Totes les empreses cedides a nous reemprenedors/es són petites i en la seva majoria treballen només el titular del negoci o els socis, en el cas de societats de caràcter mercantil. Tot i això aquestes empreses tenen unes 34 persones contractades.

El programa Reeempresa ofereix assessorament per als cedents d’empresa i per a les persones reemprenedores sobre les característiques dels processos de compra-venda d’empreses i per a l’elaboració d’un pla de reempresa o de cessió. L’objectiu és evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.