&

Notícies

Estudi de recull d'informació de les empreses dels vivers de l'Ajuntament de Sabadell

Els passats dies 14 i 15 de desembre es va dur a terme als Vivers d´empresa de l´Ajuntament de Sabadell la presentació de l´estudi de recull d´informació de les empreses dels vivers.

La sessió es va instrumentar en dues jornades, una a cada Viver, on es va explicar a les empreses els resultats del citat estudi.

A l´estudi es destaca que el 83% de les empreses enquestades formen part del subsector de serveis avançats per Empreses (knowledge intensive business services), el 85% dels treballadors/es de les emrpeses són qualificats i el 52% tenen previst augmentar la plantilla durant aquest 2018.  A nivell de formació, el 82% de les empreses residents als Vivers fan formació als seus treballadors/es i el 62% han fet R+D+I en els darrers 3 anys.

Les perspectives d´increment de facturació són bones ja que mentre només un 4% preveu una reducció de facturació,  el 35% es preveu que augmenti fins a un 10%,  un 29% entre el 10 i el 25% d´increment, un 25% entre el 25% i 65% i un 11% té previsió d´incrementar la facturació més d´un 65%.

Un cop feta la presentació de l´estudi, es va presentar el programa Erasmus per empreses i nous/ves emprenedors/es.

Després es va fer un pica pica Nadalenc on tots plegats vam compartir una bona estona i ens vam desitjar unes MOLT BONES FESTES i PROSPER 2018.