&

Notícies

Visitem un empresari que ha acollit a una emprenedora Italiana

En Shaz Díaz és un empresari ubicat a Barcelona, fundador de l'empresa Erasmus Barcelona que es dedica a organitzar esdeveniments, sortides, excursions i tot tipus d´activitats per a les persones estrangeres i que estan estudiant a Barcelona.

La Verònica, emprenedora novella de la zona d´Orosei a Sardenya, té un projecte relacionat amb el món del turisme i l'organització d'esdeveniments.

La Verònica ha estat col·laborant amb el Shaz durant dos mesos i mig. Els hem visitat en la recta final de la seva estada i la Verónica ens explica com ha après a treballar amb els proveïdors i clients, a dur a terme campanyes de comunicació, en especial a les xarxes socials, i com gràcies a aquesta estada podrà incorporar noves idees i eines al seu projecte que reprendrà a Itàlia un cop torni.

El programa Erasmus per a joves emprenedors és un programa Europeu a través del qual es poden donar a terme estades com la que ha fet la Verónica, donant un suport financer en funció del païs de destí i facilitant així que millorin les seves habilitats emprenedores.

Si ets emprenedor/a, tens un projecte o idea de negoci i vols anar a una empresa d'un altre país de la UE, contacta amb nosaltres al correu-e sbdempresa@ajsabadell.cat i t' explicarem com fer-ho.