&

Notícies

Més de 100 alumnes visiten el Centre d´Empreses Industrials de Can Roqueta

El passat 5 de febrer van visitar el Centre d’Empreses Industrials CEI Can Roqueta ( centre i viver d’empreses de l’Ajuntament de Sabadell) més de 100 alumnes de cicles formatius de grau superior i mitjà, de l’Institut Sabadell, en 3 visites que van tenir lloc en horaris diferents.

L’Institut Sabadell, un dels més importants de la ciutat de Sabadell està especialitzat en formació informàtica.

Les visites al centre i viver d’empreses es van dur a terme en el marc del conveni de col·laboració vigent entre l’ Institut Sabadell i Promoció Econòmica de Sabadell, amb l’objectiu de donar suport a projectes d’incubació, és a dir, idees sobre nous productes o serveis que puguin donar lloc a la creació d’una empresa, que provinguin d’alumnes o ex-alumnes de l’Institut Sabadell.

 

El servei d’incubació del Centre d’Empreses Industrials CEI Can Roqueta tracta d’impulsar projectes d’emprenedoria des de la fase més incipient fins a la creació de l’empresa.

Gràcies al conveni signat, tots els alumnes o ex-alumnes de l’Institut podran gaudir de tots els serveis d’acompanyament, assessorament, formació, accions de networking, així com d’altres activitats encaminades a la creació d’empreses, a un cost simbòlic.

Actualment Promoció Econòmica de Sabadell té vigents projectes de col·laboració amb diversos instituts de la ciutat.

El dia 5 de febrer els alumnes, en la seva visita al CEI Can Roqueta, van poder assistir a una petita xerrada informativa i de sensibilització sobre els serveis dels vivers municipals Centre d’Empreses Industrials CEI Can Roqueta i Centre de Promoció Empresarial CPE, i van  poden gaudir d’una visita guiada al centre, així com de l’explicació d’un cas d’èxit per part de l’empresa Sokrator, del sector de la informàtica que s’hi troba allotjada actualment.