&

Notícies

Sabadell inaugura un nou portal amb l'oferta de sòl i sostre industrial

Des d’aquest 2018, Promoció Econòmica de Sabadell posa a disposició dels usuaris una nova eina de cerca de sòl i sostre industrial. Aquest portal de Polígons d’Activitat Econòmica pretén que els  usuaris puguin consultar en tot moment la informació actualitzada sobre el preu, els metres quadrats, el tipus d’immoble i la seva ubicació a la ciutat de Sabadell.

Aquest nou recurs és fruit d’un projecte que s’ha portat a terme amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) i també l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB). L’objectiu no és altre que mantenir un inventari de les ofertes de naus i solars que es localitzin al municipi i als seus polígons. Aquesta eina potent de cerca de sòl industrial ja es pot trobar disponible a la pàgina web de www.sabadellempresa.cat , dins de l’apartat Polígons, o fent click en  en el següent enllaç .

Sabadell continua apostant fort i sumant recursos que puguin facilitar la implementació a la ciutat de totes aquelles empreses i persones interessades. Així, aquest portal s’afegeix als ja existents serveis d’acompanyament a la implementació a la ciutat amb la figura d’un tècnic especialitzat en l’atracció d’inversió industrial i també als avantatges competitius d’implementació per a noves empreses com les bonificacions en la Llicència d’Activitat, obres i residus i els serveis de suport empresarial i formació de personal, entre d’altres.