&

Notícies

Últims dies d'inscripció al programa Accelera el Creixement

El proper 4 de juny finalitza el termini per a la presentació de candidatures per a la 7a edició del programa Accelera el creixement d'aquest any. El programa contribueix a incrementar la competitivitat de 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball. L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sabadell col·labora en aquest programa amb la Diputació de Barcelona i PIMEC, amb l'objectiu que les empreses del municipi se'n puguin beneficiar. Les candidatures es poden presentar omplint la fitxa d'inscripció i enviant-la al correu electrònic sbdempresa@ajsabadell.cat.

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment que proporciona els serveis necessaris a les empreses amb voluntat de creixement incidint sobre els seus factors clau. S'ocupa principalment de fomentar la innovació empresarial, la transformació digital, la internacionalització, la comercialització i l'obertura de nous mercats i l'organització de la gestió de l'empresa. Amb l'objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del negoci es destinen 9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa. Està estructurat en 3 fases (selecció d'empreses aspirants, reflexió i elaboració del pla de creixement i suport en l'execució del pla de creixement), la primera de les quals s'està a punt d'iniciar.  

Des del 2012, PIMEC i la Diputació de Barcelona impulsen aquest programa anual per contribuir al creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona, a les quals ofereixen acompanyament empresarial d'experts en creixement empresarial durant 9 mesos. D'aquesta interacció entre experts, empresaris i treballadors en surt un pla de creixement, el qual es posarà en pràctica mitjançant un pla d'acció. El programa abasta aspectes essencials de les pimes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d'internacionalització i l'organització empresarial. 
 
Pot participar en el programa qualsevol empresa que tingui potencial de creixement i ganes de millorar el seu negoci, sempre que sigui una micro, mitjana o gran empresa (amb tres treballadors com a mínim), tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat), tenir una trajectòria igual o superior a 5 anys i tenir voluntat d'invertir en el propi creixement.