&

Notícies

Remeiets, nova parada al Mercat

Una nova empresa s'ha instal·lat en una parada del Mercat Central de Sabadell. Es tracta de Remeiets, un herbolari especialitzat en la preparació i venda d'herbes, tisanes, tes i espècies. Un dels punts forts de la parada és l'oli d'oliva verge extra d'alta qualitat, procedent de Granyena de les Garrigues (Lleida).

La Rosa Moliner, infermera, fitoterapeuta i herbolària, és qui ha emprès un projecte que existeix des de 2014 com a botiga en línia i que ja participa des de llavors en fires i mercats.  Ara, aprofitant el potencial i la projecció del Mercat, ha fet el pas d'instal·lar-s'hi en la parada 74.

Abans d'emprendre aquest negoci, la Rosa va treballar en una clínica dental, a l'Hospital Clínic de Barcelona i en una important cadena d'herbolaris. El camí fins arribar a materialitzar el seu projecte empresarial no ha estat fàcil. Destaca com a principal obstacle la lentitud administrativa en els tràmits i l'obtenció dels permisos. No obstant això, al Mercat s'hi ha trobat molt bon tracte. A qui vulgui emprendre, li aconsella mantenir altes dosis de paciència, perseverança, proactivitat i amor per la feina.

El Mercat Central de Sabadell compta amb Reempresa, un instrument útil per a la reactivació de parades dels mercats municipals. L'Ajuntament de Sabadell en va ser entitat pilot el 2017 i aquest 2018 ofereix un 50 % de descompte en la llicència d’ús temporal durant aquest any a les empreses que obrin un parada a través d'aquest projecte.