&

Notícies

La Mar de Cookies, al Mercat Central

La coneguda cadena de productes sense gluten ni lactosa, La Mar de Cookies, s'ha instal·lat recentment al Mercat Central de de la mà de Cristina Cebrián. La Cristina és celíaca i en un viatge durant el qual no va poder menjar res va detectar la necessitat d'apropar aquest tipus de productes als seus consumidors. Així es va decidir a obrir un obrador artesanal a Sabadell, on elabora productes frescos i naturals que trobareu a les parades 143-145. 

Abans que propietària d'una franquícia de La Mar de Cookies, la Mar es declara una enamorada dels seus productes, tots sense gluten ni lactosa i alguns sense proteïna de vaca. En la seva preparació només s'utilitza oli d'oliva i s'eviten així els olis de palma i coco dels envasats. 

Quant a la materialització del seu projecte d'emprenedoria, com a fet negatiu destaca la lentitud de la tramitació, en la qual va haver d'invertir 6 mesos. Per contra, com a fet positiu destaca l'alegria i la satisfacció personal que reben ella el seu marit, el Jordi, per part dels seus clients, especialment dels més menuts. La Cristina aconsella a tots els emprenedors tenir les idees molt clares, informar-se molt bé del producte i conèixer la competència que trobarà en l'entorn immediat.

El Mercat Central de Sabadell compta amb Reempresa, un instrument útil per a la reactivació de parades dels mercats municipals. L'Ajuntament de Sabadell en va ser entitat pilot el 2017 i aquest 2018 ofereix un 50 % de descompte en la llicència d’ús temporal durant aquest any a les empreses que obrin un parada a través d'aquest projecte.