&

Notícies

Jornada sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

Arran de l'entrada en vigor del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) el passat 25 de maig i dels canvis que introdueix en el tractament de les dades personals, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i a l'Autònom organitza una jornada per informar empresaris/àries i emprenedors/es sobre les novetats del nou Reglament i per aclarir dubtes en relació a la seva aplicació. La sessió tindrà lloc al Centre de Promoció Empresarial (c. Tres Creus, 236) el proper 29 de juny, de 9.30 a 13.30h. 

La sessió anirà a càrrec de la sra. Àngels Soler, de Cuestión de TIC – Derecho Digital, un bufet especialitzat en dret tecnològic i protecció de dades personals. Va adreçada especialment a empreses i persones emprenedores que estiguin iniciant un projecte empresarial que vulguin donar compliment a la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

El RGPD introdueix noves obligacions per a les empreses que recullen, desen, tracten, utilitzen o gestionen algun tipus de dades personals de ciutadans/es de la Unió Europea. Durant la jornada es tractaran temes com la protecció de dades i la seva regulació, el compliment del RGPD, el significat del tractament de dades, la base legal, actors i participants en el tractament, la recollida del consentiment, l’enviament d’informació comercial, el registre d’activitats, l'anàlisi de riscos, l'avaluació d’impacte, la fuga de dades i el règim sancionador. 

Trobareu més informació i la butlleta d'inscripció al següent enllaç