&

Notícies

Nova subvenció de la Generalitat per a l'adquisició d'empreses

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha publicat les subvencions al comerç 2018, destinades a empreses físiques i jurídiques del sector del comerç, serveis, artesania o moda que hagin realitzat una compravenda d’activitat o que hagin ocupat una parada de mercat municipal des del 19 de novembre del 2017 i durant el 2018. 

S'entenen com a empreses de serveis activitats com tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, agències de viatges detallistes, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, bars i restaurants, serveis de menjar preparat i càtering, etc.  La subvenció dona l'oportunitat de cobrir les despeses generades per la compra, el lloguer o els tràmits de la concessió administrativa i les despeses derivades de l'obertura de l'establiment, com ara obres, projectes d'interiorisme, instal·lacions, mobiliari, actuacions d'embelliment d'aparadors, etc. 

Els destinataris de la subvenció podran rebre fins al 50% de la despesa documentada de compravenda del negoci, amb un màxim de 5.000€, sempre que la inversió mínima del projecte sigui de 2.000€. En queden excloses aquelles inversions que superin els 60.000€. 

El període de sol·licitud es va obrir el dia 9 de juliol del 2018 i romandrà obert fins exhaurir el pressupost. El ciutadà pot tramitar la sol·licitud amb l'ajuda dels diferents punts d'atenció, entre els quals hi ha Promoció Econòmica de Sabadell. Podeu informar-vos-en a l'Edifici del Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona núm. 208), al telèfon 93 745 31 61 i al correu electrònic sbdempresa@ajsabadell.cat.