&

Notícies

2 OCT. Workshop Finançament i Investiment Readiness

Inno Rocket, l'Accelaration Lab del Vallès Occidental, organitza el workshop Finançament i Investment Readiness per al proper dimarts 2 d'octubre de 9 a 15 h al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta (av. Can Bordoll, 119), dirigit a startups que necessitin validar continguts de l'investement ready package per oferir-lo als inversors. 

S'hi tractaran els aspectes clau que permeten afrontar amb garanties la recerca d'inversió, amb l'assessorament de reconeguts inversors professionals. L'activitat serà conduïda per Jordi Cusidó i comptarà amb la col·laboració dels experts Toni Raurich (professional d'internet), Albert Parés (gestor de fons d’inversió) i Jordi Mercader (economista).

Com que l'activitat té una aforament limitat, és imprescindible reservar plaça. Per assisitir-hi, cal escriure un correu a la següent adreça de correu electrònic o trucar al 93 745 31 61.

L'acte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell i Nodus Barberà i compta amb el suport d'Acció. Trobareu més informació d'aquest taller clicant al següent enllaç