&

Notícies

Sabadell afavorirà la rehabilitació de naus industrials i congelarà els impostos per al 2019

La rehabilitació de naus industrials als principals polígons de la ciutat de Sabadell estarà bonificada a partir del gener del 2019, després de l’acord a què va arribar el grup de treball configurat pel Consell Comarcal i diferents ajuntaments de la comarca, juntament amb les patronals CIESC y CECOT. Aquest acord se suma als que l'Ajuntament ja va anunciar a finals de setembre.  

L'acord facilitarà que qualsevol nau industrial que vulgui fer una rehabilitació del seu espai pugui gaudir d’una bonificació del 95% en l’Impost de Construcció i Obres (ICIO). Aquesta és una de les mesures que impulsa el pacte per a la reindustrialització per  facilitar el procés de transformació de l’activitat productiva i que té per objectiu incentivar l’activitat industrial en la comarca. D’aquesta manera, doncs, Sabadell continua apostant fort per atraure noves empreses i facilitar la millora de les ja implementades a la ciutat.

Aquest, però, no serà l’únic avantatge que oferirà la ciutat per al proper any. Tal i com va fer públic l’alcalde el passat 25 de setembre, l’Ajuntament congelarà la majoria d’impostos, taxes i preus públics a partir de l’1 de gener. D’aquesta manera, els principals impostos com l’IBI, l'IAE o l'impost de circulació, així com les taxes de residus i de zona blava, entre d’altres, es congelaran. Segons va explicar Serracant, aquesta congelació està motivada per la gestió adequada de l’administració local i per l’increment de l’activitat econòmica.