&

Notícies

RESERVA’T L’AGENDA: 27 juny, “Cafè Aventura: VII Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell”

Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sabadell es desenvolupa amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i pel Servei d’Ocupació de Catalunya .

El Cafè d’Aventura tindrà lloc el proper 27 de juny de 2019 al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119). Aquesta proposta està oberta a companyies a punt de néixer o ja constituïdes. En concret, aquesta activitat està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites se seleccionaran els 10 projectes o empreses, perquè puguin presentar-se davant el públic assistent el dia de l’acte i perquè alhora puguin fer contactes rendibles per al futur.

Com a al·licient per a les persones que hi participin, poden optar a alguns dels premis de les dues categories d’aquest esdeveniment.  En concret,  la  categoria de Millor empresa està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud, i a la categoria de Millor projecte empresarial s'hi poden presentar persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci. El mateix dia del Cafè d’Aventura, a criteri de la Comissió Qualificadora es concediran tots aquests premis.

Properament s’obrirà el període d’inscripció.