&

Notícies

L'OAEA explica el programa 'Erasmus for young entrepreneurs' a UAB Emprèn

Personal tècnic de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a es va desplaçar fins a la UAB per explicar als usuaris de UAB EMPRÈN el funcionament del programa 'Erasmus for young entrepreneurs'. 

Principalment, s'hi va explicar el procediment a través del qual les persones emprenedores novelles poden accedir a la realització d'estades a altres empreses de la UE per tal de millorar les seves habilitats emprenedores. Concretament, a través del programa la Unió Europea dona suport financer a les persones emprenedores en funció del país de destí. Per exemple, a Itàlia s'assignen 900 euros al mes al/a la jove emprenedor/a; a Alemanya, 850 €/mes; i a Irlanda, 1.000 €/mes.

La xerrada també va comptar amb el testimoni de l'Ivan Guerrero, exalumne de la UAB, que va realitzar el programa l´any passat i que va explicar la seva experiència a Exeter. L'Ivan va passar cinc mesos a l´empresa Corkscrew_thinking, una startup focalitzada en l'estudi de diferents formes d´aprenentatge i en la creació de processos de generació d'idees de forma innovadora i trencadora. L'Ivan va explicar com durant aquests 5 mesos va madurar la seva idea inicial i com el seu projecte va pivotar fins a convertir-se en el que és ara. Amb la seva presentació, l'Ivan va aconseguir traslladar a tots els presents la il·lusió i la passió que ara sent per el seu nou projecte.

L’Ajuntament de Sabadell, a través de l'OAEA participa en el projecte 'Erasmus per a emprenedors/es' de la Comissió Europea fent-ne difusió i oferint assessorament a les persones interessades i seguiment a les persones participants. 

+INFO