&

Notícies

14 de novembre, data del proper Fòrum de Tecnologies i Innovació

El 14 de novembre és la data en què se celebrarà la 7a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell. Aquest any tindrà la robòtica com a protagonista. 

La jornada es planteja com a plataforma per difondre la robòtica com a tecnologia clau per a la transició de les empreses vers la indústria 4.0 i té com a objectiu promoure la col·laboració entre empreses i emprenedors/es i agents d'innovació (centres tecnològics i de recerca, universitats...) a qui va adreçat el Fòrum.

Amb la robòtica com a centre d'interès d'aquesta edició, el Fòrum convida els agents interessats a participar al seu Marketplace -un espai de presentació dels projectes, productes i solucions relacionats amb l'àmbit del fòrum- i al Brokerage -una sessió de networking en la qual es posen en contacte els participants mitjançant una agenda personalitzada-. L'acte és introduït per una conferència marc amb un format dinàmic i un enfocament pràctic que tractarà sobre les aplicacions que ofereix la robòtica a les empreses.

Després de ja 6 edicions, el Fòrum s'ha consolidat com l’esdeveniment de referència en el teixit industrial del territori. Aquest projecte està organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell i els Ajuntaments de Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració d'agents socioeconòmics del territori i subvencionat per la Diputació de Barcelona.