&

Notícies

Ara, reemprèn: els darrers negocis en traspàs a Sabadell i entorn

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un.

Un reemprenedor és qui té el projecte de comprar una empresa o negoci que ja existeix. Aquesta és la llista dels 10 darrers negocis de Sabadell i poblacions veïnes que han entrat en cessió al programa i que busquen nova propietat: 

Es pot obtenir informació completa de tots els negocis en venda llegint-ne l'anunci, per la qual cosa només cal entrar al cercador de Reempresa. 

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i Autoocupació, i la Diputació de Barcelona, que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de  transmissió empresarial. A través dels punts locals d'atenció, Reempresa ofereix assessorament individual i gratuït per a l’elaboració del Pla d 'empresa, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa, des de la primera reunió de presentació de les parts fins a la signatura del contracte de compravenda, passant per les fases de negociació i mediació per arribar a un acord. També ofereix eines de suport com la llista de negocis disponibles i una guia del reemprenedor. 

A l'OAEA de Sabadell donem suport i assessorament al reemprenedor. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic, al telèfon 93 745 31 61 o venint directament a les nostres oficines del Vapor Llonch (Ctra. Barcelona, 208 bis). 

Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.