&

Notícies

ÚLTIMS DIES d'inscripció al 7è Fòrum de Tecnologies i Innovació

El Fòrum de Tecnologies i Innovació, que en aquesta edició se centra en la robòtica i l'automatització, encara els últims dies d'inscripció. L'acte se celebrarà el 14 de novembre al CEI de Can Roqueta. 

La trobada té l'objectiu de congregar en un mateix espai els principals agents de l'ecosistema innovador de l'àrea per generar un enriquiment individual i col·lectiu a partir de la seva interactuació. Sabadell Emmpresa considera la innovació tecnològica com un factor clau de la competitivitat i del lideratge en l’empresa i en el territori.

Les persones i empreses interessades poden inscriure's a l'acte en qualsevol de les 3 opcions que s'ofereixen:

  • Conferència: per sentir la interessant conferència de Vicosystems sobre robòtica col·laborativa i les seves aplicacions a la indústria.
  • Marketplace: per presentar la teva entitat, projecte, producte innovador o oferta de tecnologia. 
  • Brokerage: per participar en una agenda d’entrevistes concertades i reunions entre empreses i entre empreses i agents d’innovació.
També hi haurà una pausa cafè on les persones assistents podran esmorzar alhora que comparteixen impressions de manera més informal i distesa.
 
Per assisitir-hi, només cal formalitzar la inscripció omplint el formulari
 
L'acte està organitzat per l'Ajuntament i Promoció Econòmica de Sabadell, l'Ajuntament de Barberà del Vallès, l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Nodus Barberà, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de Vicosystems.