&

Notícies

Participa en el nou itinerari d’innovació tecnològica MetallVallès 4.0 per a pimes

Oberta convocatòria a MetallVallès, un programa coordinat per l’Ajuntament de Sabadell-Promoció Econòmica de Sabadell i executat conjuntament amb els ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet.

El programa, que està cofinançat entre aquests ajuntaments i la Diputació de Barcelona, ofereix un nou itinerari d’innovació tecnològica a petites i mitjanes empreses del sector del metall que volen tenir un acostament realista a les tecnologies d’industrialització més pioneres.

Aquest programa ofereix un assessorament in situ a l’empresa i de forma personalitzada a través d’experts en indústria 4.0 acreditats per ACCIÓ-Generalitat de Catalunya. Aquest itinerari té un cost de 960 euros. Està subvencionat al 100% i la inscripció és gratuïta.

L’objectiu principal d’aquest itinerari estarà centrat en la implementació d’aquesta nova tecnologia 4.0, quedant exclosos altres serveis de consultoria.

Requisits

  • Ser una PIME industrial o de serveis industrials del sector metall
  • Ubicació de l’empresa en alguna d’aquestes ciutats: Sabadell, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Ripollet
  • Tenir un compromís de participació activa en totes les activitats plantejades

Què obtindrà l’empresa?

  • Diagnosi i mapa d’oportunitats
  • Metodologia que promogui l’èxit en la innovació
  • Acompanyament de consultors/es a l’empresa durant tot el procés
  • Consultoria tecnològica per accelerar els processos d’innovació
  • Serveis d’I+D d’alta especialització en entorns digitals i industrials

Calendari i funcionament del programa

Durada gener-abril 2020. El programa consta de 12 hores d’assessorament distribuïdes en diferents sessions in situ a l’empresa.

Aquest itinerari està dirigit a les persones responsables de gestionar la innovació i/o la implantació de la tecnologia en els productes i/ o els processos a l’empresa.

Termini obert d’inscripcions fins el dia 09 de gener de 2020.

Si estàs interessat/da en participar, pots informar-te'n a través del personal tècnic de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a de Sabadell al Vapor Llonch (ctra. Barcelona, 208 bis), escrivint al correu sbdempresa@ajsabadell.cat , o bé trucant al telèfon 93 745 31 61.