&

Notícies

Pick&Pack: nou esdeveniment adreçat a pimes industrials sobre packaging i intralogística

La primera edició del Packaging Startup Forum tindrà lloc del 12 al 14 de febrer al CCIB de Barcelona amb l' objectiu d'apropar la innovació a les empreses i pimes industrials que busquen solucions en packaging i intralogística.

L'acte complementarà una agenda de tres dies al costat del Congrés Nacional de Packaging 4.0, coorganitzat pel Clúster de Packaging, i de l'European Intralogistics Summit 2020, en el marc del Pick&Pack. D’aquesta manera es proposa analitzar el paper dels envasos i embalatges de disseny com a elements de comunicació i descobrir les diferents aplicacions del neuromàrqueting.

L'organització de l’esdeveniment ha previst que durant aquests tres dies puguin assistir-hi uns 7.000 professionals i unes 200 empreses i corporacions del sector. Està organitzat per Pick&Pack, l’esdeveniment d’innovació per a les empreses i pimes industrials que busquen solucions en packaging i intralogística, i  té per objectiu impulsar i fomentar que empreses emergents i emprenedors presentin els seus projectes en 'ecopackaging', nous materials o 'smart packaging',

Darrerament el sector del packaging ja no és tan sols una indústria productora d'envasos, embalatges i contenidors de productes, sinó que la tendència del mercat mostra una importància creixent de les diferents estratègies de comunicació i màrqueting, ja que els consumidors valoren cada vegada més la facilitat d’us, la informació i els sistemes intel·ligents i interactius. D’aquí que el concepte d'smart packaging' es trobi en auge.

En aquest context i amb el propòsit d’impulsar la indústria 4.0 i la digitalització del sector, a les jornades hi participaran diferents experts, que exposaran les darreres tendències en l’aplicació de noves tecnologies que impulsin la competitivitat i la sostenibilitat en diferents sectors com ara la biotecnologia, el 'blockchain', la nanotecnologia i la impressió 3D, entre d’altres.

En el marc d’aquest fòrum internacional, coorganitzat també amb la Salle Technova, persones emprenedores i empreses del sector també tindran la possibilitat de presentar la seva candidatura a través de projectes o solucions innovadores davant d’altres empreses del sector i de grups d’inversió. A tal efecte s'ha obert convocatòria fins al 17 de gener. Una vegada tancat el termini de presentacions, un jurat d’experts valorarà les candidatures presentades seguint criteris de capacitat de solucionar els reptes del sector, l’ús de les tecnologies disruptives, la sostenibilitat del projecte i /o l’impacte en l’economia i la societat. Els projectes seleccionats presentaran la seva solució innovadora durant la jornada del Packaging Startup Fòrum de Pick&Pack i seran seleccionats com a candidats als Smart Logistics & Packaging Awards 2020.

Les propostes seleccionades es donaran a conèixer els guanyadors en la gala dels premis de Pick&Pack del proper 13 de febrer de 2020 a Barcelona. Les empreses que vulguin inscriure's als premis poden fer-ho AQUÍ.

Si tens una solució i/ o projecte innovador del sector del packaging, participa i presenta la teva candidatura!

+INFO