&

Notícies

2a edició 2020. Futur Mod per fer créixer projectes del sector tèxtil i moda

Si ets una nova empresa/startup, de menys de 5 anys en funcionament, amb facturació (encara que sigui petita), apunta't a la sessió informativa online prevista el 30 octubre a les 10 h per fer créixer el teu projecte del sector tèxtil-moda.

Si ets una startup del sector tèxtil/moda o vinculat a aquest, tens una nova oportunitat de presentar el teu projecte i optar als serveis que Futur Mod t'ofereix. 

Aquests serveis són:

  • Mentoratges, amb professionals experts en diverses matèries (Màrqueting, producció, Ecommerce, internacionalització, finances, xarxes socials, etc.)
  • Formació, mitjançant càpsules formatives específiques per a la millora de la teva startup i ajudar a la seva expansió.
  • Networking, amb empreses consolidades  per tal de contribuir a millorar la seva competitivitat i aportar beneficis a ambdues parts.

Puja el teu projecte a http://futurmod.fashion i inscriu-te a la jornada de presentació (que serà telemàtica) a través d'aquest enllaç.

Aquest programa, liderat per l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i l'Ajuntament d'Igualada, compta amb el suport del SOC-Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell/Vapor Llonch i la participació de MODACC-Clúster Català de la Moda.