&

Notícies

Anuncis de negocis industrials disponibles a Reempresa

Si tens interès a fer-te amb un negoci del sector industrial que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un.

Es pot obtenir informació completa de tots els negocis disponibles al cercador de Reempresa. Aquests són els negocis industrials de Sabadell i poblacions veïnes que estan en cessió al programa i busquen nova propietat:

Un reemprenedor és qui té el projecte de comprar una empresa o negoci que ja existeix. A l'OAEA de Sabadell donem suport i assessorament al reemprenedor. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa.

D'altra banda, durant els dies 5 i 6 d enovembre s'ofereixen unes jorrnades online adreçades a persones reemprenedores en actiu que busquen iniciar un negoci a partir d’una empresa ja en funcionament. Amb el títol "Vull Reemprendre. L'opció Reempresa":  Sessió 1. Com trobar la nostra empresa ideal? (5 novembre) Sessió 2.  Què comprem quan comprem una empresa? (5 novembre)

WEBINAR: 5 i 6 de novembre

Vull Reemprendre. L'opció de Reempresa

Horari: 10 - 11 h
Formació online
Requereix inscripció prèvia