&

Posa't en contacte amb nosaltres per email93 745 31 61Posa't en contacte amb nosaltres per emailsbdempresa@ajsabadell.cat

Disponibilitat de sòl industrial i terciari

Per què triar Sabadell com a destí si volem instal·lar la nostra empresa o avançar en el nostre negoci?

 

 
 

Bonificacions/incentius per a la implantació. Consulta les bonificacions/incentius per a la implantació AQUÍ                                   

 

Qualitat de vida i medi ambient. El municipi presenta factors favorables per viure-hi: accés a la vivenda, serveis propers: educatius, sanitaris, assistència a l’envelliment, serveis a la dependència,  xarxa de transport d’àmplia cobertura, comerç de proximitat, equipaments culturals i d’oci, a més d’un entorn natural (Riu Ripoll i rodal) que el converteixen en un municipi molt complert. 

Informació sobre sòl industrial i terciari disponible: Facilitats d’accés i acompanyament a la informació sobre disponibilitat de sòl industrial i locals 

Promoció de la innovació. Sabadell és una ciutat amb una gran capacitat emprenedora i alt esperit innovador. Sabadell ha estat un motor impulsor de dos dels clústers més importants arreu: el de packaging alimentari i el de tecnologies mèdiques de Catalunya (per a més informació, consultar l’apartat Innovació, i Creació i consolidació empresarial.

Disponibilitat d’infraestructures: a 25 minuts de Barcelona per xarxes viàries de primera categoria com la C-58 i l’AP-7. Propera ampliació de la línia de ferrocarrils i tres estacions de RENFE rodalies. Línies de bus amb parades molt a prop de l’entrada als polígons (www.tus.es). Aeroport propi a la zona del PAE Sud-oest. Amb espais firals, vivers i espais de negoci (veure apartat CEI Can Roqueta, Viver i espais de negoci i Activitat firal).

 

Sol·licitud de sòl industrial i terciari disponible

Si esteu interessats per l’oferta de sòl industrial i terciari de Sabadell hi podeu accedir omplint el formulari següent. La sol·licitud d’espais disponibles us permetrà accedir gairebé a la totalitat de l’oferta immobiliària de Sabadell a través dels productes que ofereixen els agents de la propietat immobiliària (API) i administradors de finques:  locals comercials, oficines, centres de negoci, naus industrials o sòl industrial desocupats, tant en règim de lloguer com de compra.  Des de l’Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom/a us podem ajudar en la gestió de les vostres demandes centralitzant-les un cop omplert i enviat aquest formulari. Per qualsevol tipus d’informació prèvia o de suport que desitgeu consultar ho podeu fer contactant-nos a aquest correu electrònic: sbdempresa@ajsabadell.cat o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa Ctra. de Barcelona 208bis, 08205 Sabadell. En el termini màxim d’una setmana, mitjançant el contacte indicat en el formulari, rebreu una resposta.

Sol·licitud de sòl industrial i terciari disponible
Perfil empresa* Tipus d'activitat
* Grandària nau (m²)
* Contracte

Ctrl+Click per selecció multiple

* Característiques nau


* Ubicació preferent per zona


* Nom i cognoms
* Telèfon
* E-mail
Termini d'implantació màxim


Comentaris
Introduïu el codi de seguretatjetldsfp Codi de seguretat
   

Enviar dades estadístiques

Des de (dd/mm/aaaa)
Fins (dd/mm/aaaa)
 

D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal l’informem que les dades facilitades s’incorporaran als fitxers Promoció Econòmica i Gestió Interna Promoció Econòmica, creats per l’Ajuntament de Sabadell amb adreça a Pl. Sant Roc, 1 08201, i amb la finalitat de promoció de l’ocupació, l’activitat econòmica i la gestió interna de promoció econòmica. Aquestes dades es podran cedir a Promoció Econòmica de Sabadell S.L. o a altres administracions amb competències en aquestes matèries. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-se a qualsevol de les oficines d’atenció al ciutadà. Amb la tramesa d'aquest imprès autoritza l'Ajuntament de Sabadell a fer ús de les dades facilitades amb les finalitats indicades.

 

 

 
CATÀLEG 
Sòl i sostre industrial i terciari
VALLÈS OCCIDENTAL
elaborat pel CONSELL COMARCAL
 
       
 
Agraïm la col·laboració de:
 
  AGUIRRE NEWMAN
          BESIETE
  BLANQUERNA
  BOURGEOIS
  CPO VALLES
  FINCAMPS
  FINQUES CARNER
  JM NICOLAS
  MASACHS
  VIMUSA