&

Notícies

Nova convocatòria del programa Comerç 21

El programa Comerç 21 és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEComerç amb l’objectiu de millorar el comerç de la província.

Està dirigit als comerços i a les empreses de serveis per tal de millorar l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona, a través del suport i l'impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Finançament alternatiu: complementa el teu finançament

Ets un/a emprenedor/a que ja està facturant o una pime i vols diversificar el teu mix de finançament? Vols posar-te al dia sobre finançament alternatiu? Has sentit a parlar sobre el crowdfunding o el  crowdlending?
En aquesta sessió volem explicar-te diferents opcions financeres alternatives i complementàries a la banca. Coneixeràs fórmules alternatives per diversificar el teu mix de finançament, com el crowdlending o l'invoice trading, i com et poden ajudar a finançar els teus projectes.

IDAUT, un èxit empresarial nascut a Can Roqueta

En tancar l'empresa on van coincidir Josep Puig, Xavier Giménez i Raül Juan per culpa de la crisi, aquests van decidir unir la seva experiència i capacitat per emprendre en un nou projecte dins del mateix sector, la identificació automàtica, en el qual havien acumulat coneixement durant anys treballant per compte aliè. Així és com van adreçar-se al CEI Can Roqueta, després que s’imposés la necessitat de dotar de forma i d’estructura professional el seu projecte i poder deixar, per exemple, de treballar a casa i de fer reunions en cafeteries. Allà van llogar un despatx i van rebre el suport organitzatiu i l’assessorament necessari.

Fruiteria Los Maños, nou establiment al Mercat

Una nova empresa acaba d'ocupar les parades 140-142 del Mercat Central de Sabadell. Es tracta de la Fruiteria Los Maños, dedicada a la venda de fruita i verdura. El seu responsable, Ioan-Claudiu Piso, explica que té força experiència en el sector a Romania, on va fer de supervisor en un departament de fruita i verdura, i també a Sabadell, on ha regentat una fruiteria al carrer Sant Cugat durant 8 anys.