&

Cafè Aventura: Fòrum de l'emprenedoria a Sabadell

 
QUÈ ÉS
 
L'Ajuntament de Sabadell, a través del seu departament de Treball i Empresa, organitza anualment des de l'any 2013 el Fòrum d'Emprenedoria com una sessió única matinal amb el nom de Cafè Aventura.

L'objectiu és fomentar una trobada entre promotors de projectes empresarials, responsables d'empreses ja consolidades, agents d’innovació com centres de recerca i tecnològics, persones inversores, etc. .

En definitiva, la jornada vol donar impuls i visibilitat a les noves empreses, en especial, aquelles més innovadores i de base tecnològica, premiar la creació i el desenvolupament de noves activitats empresarials, sobre tot les relacionades amb el disseny i les tecnologies aplicades a la indústria i facilitar el contacte entre els diverses persones participants i l’accés a recursos econòmics i tecnològics entre d’altres.

QUÈ INCLOU 
 • FORMACIÓ PRÈVIA: l'organització tria una selecció d'empreses i projectes empresarials, d'acord a les bases de participació, entre totes les que sol·licitin donar-se a conèixer davant tot el públic del Fòrum.

  L'organització ofereix formació prèvia específica per fer presentacions de projectes de manera efectiva i atractiva davant del públic.

 • JORNADA: el Cafè Aventura pròpiament dit. Les empreses i projectes escollits es presenten davant les persones assistents i es porten a terme accions de networking i dinàmiques empresarials diverses o bé s'organitzen ponències sobre temes d'interès per a noves persones emprenedores.
 • MENTORATGE: entre tots els projectes presentats, l'organització fa una tria d'acord a les bases públiques. A les persobes finalistes se'ls ofereix a posteriori de la jornada hores en mentoratge que es duu a terme amb diverses reunions amb els mentors assignats per  millorar la seva capacitació en aquelles àrees que ho considerin necessàri. Aquest mentoratge és tutoritzat pel personal tècnic de Promoció Econòmica de Sabadell. Aquest darrer component del mentoratge és el punt fort del Cafè Aventura ja que tots els esforços se centren en trobar el mentor més adequat per a donar resposta a les necessitats dels projectes. Durant aquests anys hem dut a terme mentoratges en àrees temàtiques com per exemple: pacte de socis, patents, internacionalització a  l’Índia, maketing on line sector HORECA, marcatge CE i directives ATEX, entre d´altres. El grau de satisfacció dels projectes ha estat molt alt.
 
PER QUÈ ET POT INTERESSAR 
 • FER CONTACTES: al Café Aventura hi són presents persones empresàries, representants d´entitats financeres, de xarxes de Business Angels, possibles partners, altres persones emprenedores, etc. 
 • DONAR VISIBILITAT AL TEU PROJECTE:  la difusió prèvia i posterior que se'n fa del Fòrum.  
 • DONAR RECURSOS PER AL TEU PROJECTE:  formació prèvia duta a terme per experts en la tècnica d´elevator pitch per presentar de forma efectiva els seus projectes en públic, i a través de mentoratge per part d'experts en aquelles àrees empresarials en les quals presentin mancances.
 
QUI HI POT PARTICIPAR
 • START UP: projectes amb un cert valor tecnològic que es distingeixen per les seves grans possibilitats de creixement. 
 • SPIN OFF: empreses nascudes a partir d'una altra existent o sorgides en l'àmbit universitari o centres tecnològics privats. 
 
COM INSCRIURE'S A L'EDICIÓ 2019
 • INSCRIPCIONS CATEGORIA EMPRESA. PERÍODE OBERT
 • INSCRIPCIONS CATEGORIA PROJECTE EMPRESARIAL. PERÍODE OBERT
 • INSCRIPCIONS OBERTES (com a assistents) PERÍODE OBERT