INNO ROCKET. Acceleration Lab del Vallès

QUÈ ÉS

Promoció Econòmica de Sabadell S.L i l’Ajuntament de Barberà del Vallès organitzen l'INNO ROCKET, Acceleration Lab del Vallès amb el suport d’ ACCIÓ, l’agència per la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya. L’actuació es treballa de forma integrada amb altres iniciatives ja consolidades, com el Cafè Aventura, el Fòrum de Tecnologies i Innovació, el projecte d’acceleració emprenedora 2017, la nit de l’empresa de Barberà del Vallès i altres accions formatives i de networking, així com projectes europeus.

OBJECTIU

Aquest és un projecte d’acceleració emprenedora amb l’objectiu fer créixer ràpidament un total de 10 projectes d’emprenedoria.. Aquest tipus d’iniciatives per a la millora de la competitivitat de les empreses del territori, situa el Vallès com a pol d’atracció de talent, i consolida altres projectes d’acceleració que s’han treballat amb anterioritat al territori.

PERIODICITAT

Les actuacions començaran el mes de març 2018 i està previst que s’allarguin fins al mes de novembre de 2018

ACTUACIONS

El projecte contempla actuacions individuals i grupals. Es treballarà un total de 12 hores de mentoratge personalitzat amb cada projecte. També es realitzaran accions de coordinació internacional, per explotar al màxim les oportunitats d’internacionalització dels projectes participants. D’altra banda s’han planificat sessions de formació, obertes a altres empreses i/o persones emprenedores que hi puguin tenir interès, que es treballaran amb metodologies innovadores.

FORMACIONS PREVISTES