Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Empreses residents

CENTRE D'EMPRESES INDUSTRIALS DE CAN ROQUETA

Aquest espai té la voluntat de dinamitzar les empreses del polígon de Can Roqueta i contribuir en la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades, durant un període determinat de temps i amb l’opció de rebre assistència i assessorament tècnic.

El centre  també està preparat per acollir projectes d’incubació que es trobin en fase d’idea, sense estar creada l’empresa.

És important destacar el nombre d’esdeveniments organitzats pel centre: jornades, fòrums d’emprenedoria i d’innovació, conferències, formació, accions de networking..., dirigits tant a les empreses allotjades al centre com a la resta d’empreses del territori.

Per tant, el valor afegit d’aquest espai són els serveis d’acompanyament a les empreses que vulguin instal·lar-s'hi, però també actua com a centre integral de serveis per a la resta del territori.

DESPATXOS

NAUS 

ESPAI COWORKING

ESPAI INCUBACIÓ

 

CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL

El Centre de Promoció Empresarial (CPE) està situat al costat de la Fira Sabadell (c. de les Tres Creus, 236). El CPE, gestionat pel Vapor Llonch amb  més de  20 anys d’experiència en l’administració d’espais per a l’allotjament d’empreses va obrir les seves portes el 2012 per donar suport a empreses de nova creació o en fase de consolidació, oferint principalment espais de lloguer en condicions preferents. En concret, el centre inclou 13 despatxos, 6 espais de coworking que consisteix en el lloguer d’un despatx compartit i 3 sales per formació o reunions.

Des de la seva posada en marxa pràcticament la totalitat dels espais han estan sempre ocupats.

Les empreses residents al CPE actualment són:

DESPATXOS

ESPAI COWORKING

ESPAI INCUBACIÓ