Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

DIA INTERNACIONAL DE LES COOPERATIVES

Nombroses cooperatives de treball se sumen a les activitats de promoció del cooperativisme amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Cooperatives i han previst accions de “portes obertes” per donar a conèixer els seus productes i serveis, la seva forma de treballar o els seus locals.

La diversitat de les propostes respon a la varietat de sectors en els que s’inscriuen les empreses cooperatives. S’hi poden trobar des de tast de productes ecològics a tallers d’entrevistes en anglès, xerrades sobre cooperativisme o sessions de contes per a infants.  

Entre els actes de celebració a Catalunya destaca el compromís dels catorze ajuntaments membres del programa Municipi Cooperatiu de la FCTC dedicat a la promoció del cooperativisme al territori. Els actes de commemoració del Dia Internacional de les Cooperatives culminaran dissabte 4 de juliol amb un sopar popular al barri de Sant Andreu de Barcelona.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya s’ha sumat a les celebracions aquest 30 juny amb una ruta guiada per descobrir el patrimoni històric i contemporani de les cooperatives de Sants, un dels barris amb més concentració de cooperativista de la ciutat de Barcelona.

El Dia Internacional de les Cooperatives se celebra a tot el món amb el lema, promogut per les Nacions Unides, “Les cooperatives contribueixen a l’equitat”. >

Les cooperatives són empreses basades en principis que permeten la participació dels seus membres i generen ocupació estable. Durant 2014 l’ocupació generada a les cooperatives va ser de 5,6% més que el 2013. La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya agrupa i representa les 3000 empreses cooperatives que existeixen al nostre país. 

Contacte: Olga Ruiz 93 318 81 62 olga@cooperativestreball.coop