Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

JORNADA #MEMENGINY16, 28 d´abril

#MEMENGINY pretén ser un punt de trobada entre estudiants, docents, investigadors, institucions i empreses del sector per a buscar noves oportunitats de treball i col·laboracions, fer xarxa i treballar en comunitat, buscant crear sinèrgies que beneficiïn a totes les parts.

L’esdeveniment comptarà amb un bloc de conferències que giraran al voltant de les ciutats intel·ligents i l’internet de les coses, i que oferiran als estudiants una finestra oberta al futur per descobrir les noves tendències de la tecnologia. També acollirà un fòrum de treball, on les empreses i institucions trobaran el marc perfecte per contactar amb els estudiants de l’Escola d’Enginyeria i oferir els seus programes de pràctiques i/o ofertes laborals. Paral·lelament s’hi celebrarà una mostra de tecnologia on els estudiants podran veure i experimentar amb els avenços tecnològics que s’utilitzen en entorns reals i en els que treballaran en un futur.

Per a més informació clicar aquí