Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

BARCELONA INNOVA, FIRA INTERNACIONAL DE LA INNOVACIÓ, INVESTIGACIÓ I NOVES TECNOLOGIES

INNOVA, FIRA INTERNACIONAL DE LA INNOVACIÓ

Barcelona Innova és una exposició internacional d’innovació, recerca i noves tecnologies que enguany, després de 64 edicions a Brussel·les, celebra la primera edició a Barcelona entre el 12 i el 14 de maig al recinte firal de la Farga de l’Hospitalet de Llobregat.

La fira és un punt de trobada que reuneix tots els actors vinculats a la innovació, convertint-se així en un espai per al desenvolupament de sinèrgies entre empreses i entitats. Està especialment dirigida a empreses, parcs tecnològics, cambres de comerç, universitats, spin-off, emprenedors, inventors i centres tecnològics.

Barcelona Innova compta amb 4.000m2 d’exposició, i es preveu que aplegui a 4.200 professionals visitants de 20 països diferents i 300 projectes d’innovació. La fira inclourà un ampli programa de conferències, així com el certamen Eureka, que premia els millors projectes innovadors presentats al saló a través de la valoració d’un jurat internacional procedent del món empresarial i científic.