Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

CONEIX EL PROGRAMA ACCELERA EL CREIXEMENT

ACCELERA EL CREIXEMENT

ACCELERA EL CREIXEMENT”, és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.

Aquest programa es porta a terme des de l'any 2012 i ha comptat desde l´inicia amb la participació de 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris, i incidint sobre aquells elements que són claus per al creixement.

El programa accelera pretèn:
  • Proporcionar les eines necessàries per tal de portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit per al creixement empresarial.
  • Estructurar un full de ruta per al creixement de l’empresa i contrastar-lo amb experts amb una dilatada experiència en el foment del creixement de projectes empresarials.
  • Proporcionar eines de recolzament per tal que els projectes de creixement es puguin materialitzar

L’objectiu final és que les empreses participants assoleixin en 3 anys almenys un dels següents objectius:

Augmentar un 10% la plantilla

Augmentar un 15% el rati d’exportació

Augmentar un 5% la facturació

Augmentar un 4% la rendibilitat mitjana

Un 83% de les empreses enquestades de la 1ª edició han aconseguit al cap de 3 anys almenys un dels objectius de creixement plantejats al inici.

Per a més informació contactar amb sbdempresa@ajsabadell.cat o bé a l´oficina d´Atenció a l´Empresa i l´autònom de Sabadell al 93.745.40.91.