Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

El PROGRAMA DE DOCTORATS INDUSTRIALS, UNA OPORTUNITAT PER A L´EMPRESA.

DOCTORATS INDUSTRIALS

L’objectiu del Pla de Doctorats Industrials és contribuir a la competitivitat i internacionalització de la indústria catalana, reforçar els instruments per captar el talent que genera el país i situar els futurs doctors en condicions de desenvolupar projectes d’R+D+I en una empresa.

L’element essencial del procés de doctorat industrial és el projecte de recerca de l’empresa en què el doctorand desenvolupa la seva formació investigadora, en col·laboració amb una universitat, i que és objecte d’una tesi doctoral.

Els doctors industrials actuen així com a ponts de transferència de coneixement i contribueixen a estrènyer les relacions entre el teixit industrial de Catalunya i les universitats i els centres de recerca.

Els avantatges per l’empresa de participar en el Pla són els següents:

  • L’empresa té la possibilitat de treballar conjuntament amb personal investigador d’alt nivell científic i a l’avantguarda del coneixement.
  • Té la capacitat d’accedir a equipaments i infraestructures d’alt nivell.
  • Pot atreure i contribuir a formar persones de gran potencial per millorar la competitivitat i la internacionalització de l'empresa.
  • Crea ponts de col·laboració amb científics que poden ser aliats estratègics de futur.

projecte de doctorats industrials

Per a més informació sobre el Pla de Doctorats Industrials fer click al següent link.