Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Vine al Cafè Aventura - IV Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

IV Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

Durant la resta de la jornada dinamitzada per Jordi Cusidó, expert en innovació i transferència tecnològica, comptarem amb la presència d’experts de la fundació Mobile World Capital Barcelona que ens explicaran els processos de canvi tecnològic que s’estan produint en el món empresarial, especialment en l’àmbit de la transformació digital i de la indústria 4.0, i d’ACCIÓ que donaran a conèixer els diversos instruments que hi ha a l’abast dels nous empresaris per finançar els seus projectes tecnològics.

Prèviament a les ponències, s’hauran presentat públicament els prop de 20 projectes innovadors que han estat seleccionats aquest any d’entre prop de 40 projectes inscrits. Tots ells participen en una única categoria als premis que es lliuraran al final de l’acte. Cinc d’aquests projectes rebran un servei especialitzat d’assessorament a mida. El millor projecte s’emportarà un Primer Premi consistent en 2.000 euros i 6 mesos d´espai incubació/coworking gratuïts al Centre d’Empreses Industrials de Sabadell, a més del servei d’assessorament.

Confirma aquí la teva assistència: Formulari d’assistència

IV Fòrum d’Emprenedoria

On farem el Cafè Aventura - IV Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell

Al CENTRE D´EMPRESES INDUSTRIALS DE CAN ROQUETA.

Localització:

Avda. de Can Bordoll, 119
08202 SABADELL

Com arribar-hi

Aquesta acció s’executa en el marc del Projecte Innovador i Experimental de 2015 expedient IE-08/15 “Capacitació, inserció i innovació aplicades als sistemes industrials de Sabadell i entorn” i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, així com per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte “Impuls supralocal a l'emprenedoria i transferència tecnològica de la pime industrial”.