Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

ELS POLÍGONS DE SABADELL, POL D’ATRACCIÓ PER LA UBICACIÓ D’EMPRESES

La bona situació del municipi (centre de la comarca del Vallès Occidental) i la proximitat de les principals vies d’accés (C58, N150, AP7), fan que Sabadell sigui un pol d’atracció per a la instal·lació d’empreses.

Tot i que el perfil d’empresa majoritari a Sabadell sigui el d’una PIME, de sector industrial i de dimensió no més gran de 500m2, les característiques dels diferents polígons d’activitat econòmica atreuen a empreses de més dimensió.

No és d’estranyar doncs, que l’empresa alemana Dungs triés el polígon de Can Roqueta com a destí per les seves noves instal·lacions. Situat al sud-oest de la ciutat, limita amb el terme municipal de Barberà del Vallès i està molt ben comunicat amb les principals vies d’accés, tret molt important per la tria definitiva de l’empresa.

Tot seguit es pot llegir la nota de premsa de la inauguració de les instal·lacions del passat 26 d’abril.

La filial espanyola de l´alemanya Dungs, especialista en automatismes per a cremadors de gas, va inaugurar el passat dia 26 d´abril les seves noves instal.lacions productives i comercials al polígon Can Roqueta, a Sabadell, que a més de produir per a tothom donarà servei comercial i assistència tècnica als mercats d´Espanya i Portugal.

filial espanyola de l´alemanya Dungs

L´acte va comptar amb la presència de l´alcalde de Sabadell, Juli Fernández, de representants de PIMEC vallès Occidental, de clients i de proveïdors, que van estar acompanyats pel president i CEO del grup Dungs, Sr. Karl Dungs, i el director general de la filial espanyola, Sr. Thiago Barretto. Dungs Espanya es va instal.lar el passat mes de novembre a Sabadell, on ara compta amb unes majors i millor equipades instal.lacions, una gran nau que ha estat convenientment modernitzada i condicionada.

Thiago Barretto va agrair la col.laboració de l´Ajuntament, PIMEC, Sedigas, i de tots els assistents en el projecte d´implnatació de Dungs

Als parlaments, Thiago Barretto va agrair la col.laboració de l´Ajuntament, PIMEC, Sedigas, i de tots els assistents en el projecte d´implnatació de Dungs a Espanya, assenyalant que "estem en el lloc correcte i amb persones amb il.lusió i ganes de treballar.

Innovem continuament, perquè els nostres productes han de complir uns estrictes estàndards de qualitat i seguretat, i exportem alta tecnologia a Europa i a tothom. La nostra missió és satisfer als clients amb productes fiables i un bon servei". En aquesta mateixa línia, Karl Dung va felicitar a la plantilla per la brillant realitat que avui representa la filial espanyola, una de les més dinàmiques del grup, animant-los a seguir sent creatius i desenvolupar bons productes per als clients. "Els productes que es fabriquen a Sabadell -va subratllar el president de Dungs- son únics, solucions completes i seran comercialitzats per totes les filials i representants del grup".

Dungs és una empresa familiar amb valors ètics i morals, que tracta amb respecte a tots els col.laboradors i entitats economicament involucrades.

Amb una desena de filials internacionals i implantada a la Península Ibèrica desde 2015, contribueix amb els seus productes a la combustió enta i segura del gas per als sistemes d´escalfament.

Està especialitzada en sistemes de gas per a calefacció, processos tèrmics, cogeneració i distribució de combustibles gasosos, oferint consultoria i suport tècnic al client, desenvolupant solucions adaptades a les necessitats del projecte, magatzem propi i disponibilitat de materials , així com donant assistència tècnica mundial a través de la xarxa de filials del grup.

L´alcalde Juli Fernández considera que "projectes com els de Dungs són importants per a la ciutat". Que vinguin empreses que aposten per la innovació, la tecnologia, la qualitat...sintonitza amb el nostre objectiu de reactivat la indústria i l´economia en general, i , sobretot, permet o facilita la creació de nous llocs de treball."

Com va asseverar Thiago Barretto en el seu discurs, "Dungs ha vingut per quedar-se molt temps".