Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Coneix una empresa Sabadellenca que facilita la conciliació familia-empresa

Una manera d´entendre millor el concepte és a través de l´exemple. En aquesta ocasió ens trobem amb una empresa Sabadellenca, Cèl.lula acció Creativa, que ha fet de la conciliació família-empresa un valor diferencial de la pròpia empresa definit-se com a empresa Family-friendly.

Ens fem ressò d´una entrevista que "El Periódico" va fer a en Martí Saiz, CEO de Cèl.lula. 

empresa Family-friendly.

¿Qui va iniciar el canvi?

Les mares. Fa 12 anys va néixer el primer fill d´una treballadora. Fins aleshores sortíem a dinar de dues a quatre, però ella va demanar reduir aquelles dues hores a mitja hora i sortir abans a la tarda.

A Cèl.lula van modificar els horaris i van canviar tots els equips informàtics per poder fer teletreball en el cas que algun dels seus petits, pares o avis es posessin malats.

Van veure que les noves mesures van ser un èxit i han continuat així.

¿Quina és la situació ara a Cèl.lula?

Ens va bé econòmicament, hem superat plegats moments de crisi i hem esdevingut un dels estudis de disseny de referència del nostre país. I, el més important: som més feliços!

Per a més informació sobre la RSC, eines per la seva implantació o assessorament al respecte pots contactar amb L´Oficina d´Atenció a l´Empresa i l´Autònom al següent mail sbdempresa@ajsabadell.cat  o  trucant al Vapor Llonch al 93.745. 31.61.