Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

CUPONS A LA INTERNACIONALITZACIÓ

Què és?

Els “Cupons a la Internacionalització” són ajuts que les empreses poden sol·licitar a ACC1Ó i destinar-los a posar en marxa projectes d’iniciació a l’exportació.

A través dels cupons les empreses beneficiàries dels ajuts poden contractar serveis professionals d’experts en exportació, oferts per proveïdors acreditats per ACC1Ó.

Condicions de participació:

Poden sol·licitar l’ajut aquelles empreses que encara no exportin o que exportin fins a un màxim del 15% de la seva facturació. És a dir, empreses que no hagin exportat mai o bé empreses amb poca experiència exportadora.

Els serveis professionals a qui es pot contractar a través de l’ajut són proveïdors acreditats per ACC1Ó, amb experiència i professionalitat contrastades.

Finançament

El cost subvencionable màxim és de 5.000 euros i l'ajut d’ACCIÓ és del 80% de l'import.

Termini de presentació de sol·licituds

Des de l’endemà de la publicació de la Resolució al DOGC i fins al 30 de novembre de 2016, o fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària del Programa.