Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

CONEIX ESMASSHOPING, UNA EMPRESA ALLOTJADA AL CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL

ESMASSHOPING, UNA EMPRESA ALLOTJADA AL CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL

El Centre de Promoció Empresarial, CPE, allotja Esmasshopping, una  Start-up tecnològica, nascuda a Sabadell, que ha creat la primera xarxa social de consum intel·ligent i solidari.

Al Centre de Promoció Empresarial (CPE) de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell hi trobem l´empresa Esmasshopping, es tracta d’una empresa creada l’any 2015 que des de l’inici  es troba allotjada al  centre i viver d’empreses.

Esmasshopping ha desenvolupat una una app que permet que els negocis guanyin visibilitat, més consumidors i la col·laboració amb projectes socials.

Es tracta de la primera Xarxa Social que informa a l´usuari dels descomptes en els productes o serveis que desitgi que existeixen al seu voltant. La iniciativa també té una vessant social ja que l´estalvi que s´aconsegueix en la compra es pot donar a l'organització sense ànim de lucre que l´usuari consideri.

Una empresa per tant, amb un alt component de sensibilitat respecte al consum solidari, ja que La xarxa connecta el comerç de proximitat i els clients amb les organitzacions sense ànim de lucre (ONL) per tal de beneficiar econòmicament els seus projectes solidaris i socials.

L’empresa, que actualment es troba en la etapa inicial, ha anat creixent des del primer moment, el que ha comportat un augment constant de plantilla i conseqüentment la necessitat d’espais més grans per poder dur a terme la seva activitat. El CPE , centre que disposa de despatxos i altres espais per a petites empreses  li ha proporcionat els espais adequats fins al moment actual, així com altres accions de suport especialment dirigides a empreses de recent creació.

És de destacar que Esmasshopping ha estat una de les empreses guanyadores dels premis del  “Cafè d’Aventura” de l’edició de 2016 , fòrum d’emprenedoria que organitza anualment Promoció Econòmica de Sabadell i que consisteix en una trobada anual amb agents d’innovació, empreses, i inversors, amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria.

Si tens una idea de negoci, un projecte o estàs en fase de crear la teva empresa, no dubtis en contactar amb Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell i t'informarem de tot allò en el que et podem ajudar.  sbdempresa@ajsabadell.cat