Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

JORNADA DE NETWORKING EN EL MARC DE COOPERATEXTIL

El passat dijous 1 de desembre, Cooperatextil Sabadell va organitzar una jornada de networking a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, per tal d’obrir un punt de trobada entre les empreses de la capital del Vallès Occidental i l’entorn tèxtil i les empreses de la comarca del Maresme.

La sessió va servir perquè les empreses de la plataforma es plantegin la col·laboració per tirar endavant els seus negocis i millorar encara més la situació del sector tèxtil a Catalunya.

L’objectiu general és millorar la competitivitat del sector tèxtil i generar noves oportunitats de desenvolupament futur, alhora que es millora l’ocupabilitat de les persones aturades. Per aconseguir-ho es planteja la creació de dinàmiques de cooperació entre les empreses, professionals i els actors vinculats al sector.

Cooperatextil Sabadell va organitzar una jornada de networking


La plataforma Cooperatextil, està impulsada per Tecnocampus - Ajuntament de Mataró i Ajuntament de Sabadell, a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de Promoció Econòmica de Sabadell, amb el suport del Gremi de Fabricants de Sabadell i ASEGEMA, l’Associació d’empresaris de gènere de punt de Mataró i Comarca.


La plataforma està formada per tallers i empreses que ofereixen com a proveïdors d’empreses marquistes tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricadors i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris.

Amb aquesta plataforma es pretén crear una xarxa dinàmica per atendre i donar resposta a consultes professionals dins del sector.


Més informació: http://www.cooperatextil.com/