Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

SABADELL, REFERENT EN EL PROGRAMA REEMPRESA

reempresa

"15 nous casos d’èxit amb el projecte Reempresa durant el 2016"

El programa Reeempresa ofereix assessorament per als cedents d’empresa i per a les persones reemprenedores sobre les característiques dels processos de compra-venda d’empreses i per a l’elaboració d’un pla de reempresa o de cessió.

Des del 2012, l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell, en col·laboració amb la Patronal Cecot i la Diputació de Barcelona, ofereix assessorament tant a l’empresariat que vol vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a agafar el testimoni i donar-hi continuïtat. L’objectiu és evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació a la ciutat.

L’Ajuntament de Sabadell segueix sent un dels municipis que més persones emprenedores i cedents ha gestionat i més casos d’èxit de Reempresa ha pogut realitzar, concretament 15 casos d´èxit en aquest 2016.

Un dels darrers casos d´èxit del Reempresa a Sabadell,

Activitat: Parada al mercat de Ripollet



Parada al mercat de Ripollet


Luisa Fernanda Fernández García i la Cedent Maria Rosa Vicente García

Quin suport has rebut per part de Promoció Económica de Sabadell? 

"Quan en vaig acostar a Reempresa em trobava en situació d'atur i volia autoocupar-me.  Des del servei de Reempresa a Sabadell en van informar i assessorar.  Vaig trobar a la web de Reempresa la cessió d'una parada de mercat a Ripollet i vaig pensar que podia ser interessant.

A Reempresa em van ajudar a elaborar el Pla de Reempresa per poder veure la viabilitat del negoci.  També m'han donat recolçament per sol.licitar la capitalització de l'atur i he pogut sol.licitar un crèdit a ASCA. El contracte d'arres i el contracte de compra-venda s'ha fet des de el servei de Reempresa i finalment m'han donat d'alta com empresària individual."

Estàs interessat en cedir el teu negoci per a que un emprenedor li doni continuïtat? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem del procediment.