Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

CONCURS EUROPEU INNOVACIÓ SOCIAL 2017

El Concurs Europeu sobre innovació social 2017 és un concurs organitzat per la Comissió Europea.

L’objectiu de la convocatòria és estimular el potencial de la innovació social per oferir solucions als reptes socials i impulsar el creixement inclusiu i sostenible arreu d’Europa.

Està adreçat a ciutadans, empreses (incloent start-up) d’una àmplia varietat de sectors, universitats i escoles de negocis.

Els premis seran atorgats en dues etapes:

  • 2017 s’atorgaran 3 premis de 50.000€ cadascun a les millors tres idees, entre els semifinalistes.
  • 2018 s’atorgarà un premi de 50.000€ al projecte que hagi assolit més resultats entre els que hagin estat semifinalistes.

Els concurs no només ofereix els premis en metàl·lic si no que també preveu oferir mentoratge per ajudar als participants a transformar les idees en projectes tangibles i sostenibles, capaços d’oferir resultats concrets i assolir el màxim d’impacte. Igualment hi ha d’altre beneficis per als participants com incrementar la seva visibilitat o oferir oportunitats de networking.

La data límit per presentar la candidatura és el 7 d’abril de 2017.