Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Últims dies per inscriure’s als Itineraris d’Innovació Tecnològica

Itineraris d’Innovació Tecnològica

Molt bona acollida del projecte Itineraris d’Innovació Tecnològica en el qual un total de 12 empreses de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès aposten fort cap a la Innovació Tecnològica per ser més competitives.

Les empreses participants es podran beneficiar de l’assessorament d’EURECAT, centre tecnològic de Catalunya, a través d’uns itineraris que combinen sessions grupals i assessorament individualitzat “in situ” a l’empresa per part de consultors experts per avaluar les possibles oportunitats en l'àmbit del R+D+I.

L’objectiu és la detecció de necessitats d’innovació de les empreses per diferenciar-se i ser més competitives i proposar aquelles solucions més adequades en cada cas. Al final del projecte cada empresa participant disposarà d’una diagnosi  i proposta d’actuació en matèria d’introducció a la innovació i a la transferència tecnològica.

Vols donar un nou impuls a la teva pime industrial i creus que la innovació tecnològica et pot ajudar?

Has detectat una necessitat tecnològica a la teva empresa però no saps per on començar la cerca de la tecnologia més adient?

Ets dels que pensa que la innovació tecnològica també pot estar a l’abast de les pimes industrials?

Per segon any consecutiu els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès duen a terme aquest projecte de foment de la innovació a la PIME de la mà d’EURECAT.

 

Requisits de participació:
  • Petita o mitjana empresa industrial o de serveis industrials, ubicada a Sabadell, Sant Quirze del Vallès o Barberà del Vallès
  • Amb motivació i compromís de participació activa en les actuacions proposades 
  • Formalitzar el qüestionari d’inscripció al projecte
  • Dirigit a la persona responsable de gestionar la innovació i/o la implantació de la tecnologia en els productes i/o els processos a l’empresa

Les empreses interessades a participar en el projecte es poden emplenar aquest formulari

Per a més informació:

Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom

sbdempresa@ajsabadell.cat

937453161

DESCARREGA EL PDF

 

Aquesta acció s’executa en el marc del Projecte Innovador i Experimental de 2015 expedient IE-08/15 “Capacitació, inserció i innovació aplicades als sistemes industrials de Sabadell i entorn” i està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, així com per la Diputació de Barcelona en el marc del projecte “Impuls supralocal a l'emprenedoria i transferència tecnològica de la pime industrial”.