Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Cafè Aventura 2017: projectes guanyadors

Cafè Aventura

El Cafè Aventura - V Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell ha reunit avui més de 80 persones a Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Persones emprenedores i responsables d’empresa han tingut l’oportunitat de millorar la seva xarxa de contactes i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament d’un negoci. L’activitat es centrava en projectes i empreses amb no més de tres anys d'activitat.

Cafè Aventura 2017: projectes guanyadors

L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès, la participació d’ABB i Innovae i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i Servei d’Ocupació de Catalunya. L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, durant la jornada ha destacat que "volem fer créixer projectes que siguin sòlids, innovadors i atrevits pel benestar de la nostra societat ”.

Per la seva banda, el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha dit que " en aquests temps que ens toca viure hem d’aprofitar la nova economia basada en la col·laboració i en l'experiència col·lectiva, l’intercanvi de reptes, coneixements i propostes ”.

Durant la sessió s’ha ofert a una vintena de projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats. Entre les empreses que han exposat la seva experiència, la comissió qualificadora ha escollit Sens Solutions com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. La seva activitat és enginyeria, investigació i desenvolupament de productes tecnològics enfocats al tractament de l'aigua i l'estalvi dels recursos hídrics. El segon guardó l’ha rebut Iomed Medical Solutions, dedicada al desenvolupament i comercialització de solucions per a la gestió d'història clínica mitjançant intel·ligència artificial.

En la categoria a Millor Projecte Empresarial el primer classificat ha estat Blauhaus que es basa en disseny, producció i construcció de cases sostenibles, bioclimàtiques amb preu i temps de construcció tancat. El segon classificat ha estat per a Pinkmama. És una iniciativa per a ajudar a les dones amb càncer de mama creant gorros per poder-los regalar a una unitat d’oncologia.

Els premis de la categoria de Millor Empresa és de 1.500 euros pel primer classificat, i l’ús gratuït durant 6 mesos de lloguer d’un despatx compartit (en la modalitat de coworking) en el CEI Can Roqueta. Pel primer i segon i s’oferirà assessorament individual valorat en 600 euros. Pel que fa a la dotació dels premis de la categoria de Millor Projecte Empresarial, és també de 1.500 euros pel primer classificat i l’ús gratuït durant 6 mesos del lloguer d’un despatx compartit (en la modalitat d’incubació) al Centre de Negocis Nodus Barberà. Pel primer i segon classificat s’oferirà també assessorament individual valorat en 600 euros.

El programa del Fòrum també ha inclòs un espai de networking i també s’han ofert dues ponències obertes sobre realitat augmentada i robòtica col·laborativa.