Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

La DIBA es fa ressò dels avantatges d’implementar-se a Sabadell

El passat mes de Juliol la Diputació de Barcelona (DIBA), mitjançant el butlletí de Polígons d’Activitat Econòmica, es va fer ressò dels avantatges d’implementació a Sabadell. Actualment el municipi compta amb una oferta única de naus en trama urbana, fet que aporta un gran valor afegit a l’Empresa, així com un servei d’acompanyament d’implementació a la ciutat. D’altra banda, existeixen beneficis i bonificacions que poden generar avantatges competitius des del primer dia.

A continuació, us adjuntem més informació:

SabadellEmpresa

Qui busca, troba Qui busca bé, troba Sabadell!

Segons dades de l’últim estudi realitzat al 2017 la ciutat de Sabadell compta amb una oferta del 25% de naus de la ciutat disponibles.

Sabadell és referència al Vallès Occidental pel seu volum d’activitat i la seva ubicació geogràfica. Des dels diferents Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) hi ha connexió directa a les principals vies d’accés, amb un total de 1.415 naus segons l’últim treball de camp realitzat pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. 

El municipi és únic per l’oferta de naus en trama urbana, un aspecte diferenciador i que genera un incalculable valor afegit per a l’Empresa com pot ser la creació de sinèrgies, la comunicació i la proximitat amb els diferents serveis que ofereix la ciutat. Alhora, disposa de polígons més allunyats de la trama urbana, especialment indicats per activitats amb necessitats de major superfície, i igualment ben connectats amb les principals vies ràpides del país. 

panoramica Sabadell

Des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom (OAEA) s’ofereix el servei d’acompanyament a la implantació a la ciutat amb la figura d’un tècnic especialitzat en l’atracció d’inversió industrial. La tasca d’aquest servei es complementa amb el conveni de col·laboració amb les immobiliàries del territori perquè les persones interessades en ubicar la seva empresa al municipi de Sabadell puguin rebre informació de l’oferta disponible en poc temps.

La nova implementació a Sabadell pot generar importants avantatges competitius per a una empresa des del primer dia, com la bonificació en el cost de la Llicència d’Activitat i la Llicència d’obres, la taxa de residus, IAE, serveis de suport empresarial i formació per al personal de l’Empresa, entre d’altres.

DIBA

Per ampliar aquesta informació i consultar l’oferta de sòl disponible per a la vostra activitat podeu clicar aquí.

Esperem que aquesta informació sigui del vostre interès.