Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Sensing Solutions s'incorpora al CEI Can Roqueta

El passat 1 d’octubre es va incorporar a l’espai de coworking del centre i viver d’empreses Centre d’Empreses Industrials, CEI Can Roqueta, l’empresa SENSING SOLUTIONS SL.

Aquesta empresa va resultar guanyadora del primer premi del Fòrum d´emprenedoria de Sabadell- Cafè Aventura, organitzat per Promoció Econòmica de Sabadell de l´Ajuntament de Sabadell en la seva 5ª edició. 

SENSING SOLUTIONS  es dedica a la prestació de serveis d’enginyeria, investigació i desenvolupament de productes enfocats al tractament de l’aigua i a l’estalvi dels recursos hídrics.

El projecte estrella consiteix en un sistema de prevenció de legionelosi en les torres de refrigeració.

L’equip, format per 10 persones, totes unversitàries, amb un alt grau de qualificació, està liderat per la Sívia Gómez, licenciada en Química i  MSc en tecnología Química per Universitat Autónoma  de  Barcelona , així com també Máster en Control de qualitat ICFIDE.

L’empresa, que actualment es trova en fase de desenvolupament i recerca de finançament, ( es troba oberta una campanya en la plataforma de crowd founding Acces to Crowd:  http://www.accesstocrowd.com/ )destaca per la innovació i l’alt grau de tecnología,  comptant en aquetst moments amb una cartera de clients en ferm.

Per a més informació sobre els Vivers d´empresa fer mail a sbdempresa@ajsabadell.cat