Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Expliquem el programa Erasmus al Rotary Club

El passat dimarts 24 d'Octubre vam explicar el programa Erasmus als membres del Rotary Club de Sabadell.

El Rotary Club de Sabadell forma part d'una xarxa internacional de persones que tenen com a missió actuar per tal de poder donar solució a problemes de les seves respectives comunitats o països.

Els membres del Rotary club de Sabadell col.laboren amb Promoció Econòmica de Sabadell en el programa de mentoring a través del qual persones emprenedores que inicien la seva activitat reben el suport d´un mentor o mentora que els acompanya en el procés d'arrencada.

En aquesta ocasió els hem explicat el programa Erasmus per joves emprenedors/es. Es tracta d'un programa finançat per la Unió Europea que promou estades empresarials entre persones emprenedores novelles i empresaris/es consolidats/des dels diferents països de la Unió Europea.

                      

Les estades tenen una durada d´entre 1 i 6 mesos i la persona emprenedora rep un ajut finançer per part de la Unió Europea.

Per a més informació sobre el Programa Erasmus pots contactar amb Vapor Llonch al telèfon 93.745.31.61 o fes mail a sbdempresa@ajsabadell.cat i contactarem amb tu.