Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Entrevistes a dones Emprenedores de Sabadell, Marisa Gerardi i el seu projecte FilArt

Seguint amb les entrevistes que estem portant a terme a dones emprenedores de Sabadell hem visitat a la Marisa Gerardi.  La Marisa ja fa un any que va inaugurar el seu projecte, FilArt.

FilArt va néixer amb la idea de crear un negoci de proximitat on es recuperés la tradició de les arts manuals en el tèxtil, oferint als clients/tes un producte personalitzat i únic. Totes les peces que ven la Marisa estan fetes amb teixits artesanals relalitzats en bastidor, crochet, punt i teler.

Marisa, quines han sigut les dificultats en les que t´has trobat a l'hora d'emprendre?

- Doncs, bàsicament a nivell ecònomic ja que emprendre suposa un esforç financer important i per una altra banda a nivell burocràtic ja que hi ha tot un seguit de procediments que cal dur a terme i que d'entrada es desconeixen.

Quina és la situació actual de l'empresa i quins són els reptes de futur més imminents?

- Doncs després d'un any de la nostra inauguració, a FilArt hem aconseguit l'objectiu inicial d´establir una complicitat amb els/les nostres clients/tes i satisfer les seves inquietuds.

De cara a futur i veient l´increment de la demanada dels productes fets a mà, poder incrementar la producció amb la incorporació de mà d´obra especialitzada. També ens estem plantejant obrir la botiga online.

- Emprendre i conciliació és possible?

Avui en dia, decidir emprendre un negoci requereix dedicació al cent per cent, donada la manca de facilitats cap a les persones emprenedores. Malgrat tot això, la passió per al projecte i tenir l´objectiu molt clar són la base i l´estímul per tirar endavant.

Si estàs pensat en emprendre el teu propi projecte no dubtis a contactar-nos a sbdempresa@ajsabadell.cat.