Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

El Fòrum de les Tecnologies i Innovació tanca la seva cinquena edició amb dades de participació molt positives

Fòrum de tecnologies i innovació

Fòrum de les Tecnologies i Innovació ha tancat la seva cinquena edició amb dades de participació molt positives que posen en relleu tot el que s'està fent en relació a la indústria 4.0 en Sabadell i el seu entorn. A totes les empreses que heu vingut a presentar el vostre projecte us volem donar les gràcies per compartir-lo amb les persones assistents. 

 han participat un centenar d’empreses, centres tecnològics, universitats i centres de recerca. La jornada ha començat amb la conferència en la qual els professionals Antoni Rovira

A la cinquena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació: la indústria del futur, intel·ligent i interconnectada, han participat un centenar d’empreses, centres tecnològics, universitats i centres de recerca. La jornada ha començat amb la conferència en la qual els professionals Antoni Rovira, de Rockwell Automation; Guillem Casas, responsable d’Effitronix, i David Giménez, de Fluidra han parlat sobre la indústria 4.0, intel·ligent i interconnectada.

Després, en l'apartat Marketplace s'han presentat un total de 20 projectes, en breus presentacions de 3 minuts, en les quals diferents empreses, centres tecnològics, de recerca i universitats han aportat solucions innovadores i d’alt component tecnològic d’aplicació a la indústria 4.0.

A la segona part de la jornada, una cinquantena d’empreses i agents innovadors han participat al Brokerage, amb 6 rondes de reunions bilaterals personalitzades de 15 minuts. En total s’han agendat 132 reunions.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.