Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

INFODAY Erasmus per a joves emprenedors/es als centres d'empreses de l'Ajuntament de Sabadell

Erasmus per a joves emprenedors/es

Els passats dies 14 i 15 de desembre es van dur a terme als Vivers d´Empresa de l´Ajuntament de Sabadell dos infodays del Programa Erasmus per a joves emprenedors/es.

En el marc d´auquest esdeveniment s´ha explicat a les empreses assistents en qué consisteix el Programa Erasmus i alguna d´elles ha mostrat interés en acollir una persona emprenedora.

El programa Erasmus per Joves Emprenedors/es, un programa d´estades empresarials finançat per la Unió Europea i gestionat per l´Ajuntament de Sabadell a través de Promoció Econòmica de Sabadell.

El programa Erasmus per Joves Emprenedors/esEl programa Erasmus per Joves Emprenedors/es

L’objectiu és establir una relació empresarial entre emprenedors/es amb una idea de negoci o projecte empresarial o bé empresaris/es novells (amb experiència inferior a 3 anys al capdavant d'una empresa) que vulguin fer una estada amb empreses experimentades d'arreu de la UE.

De la mateixa manera, empresaris consolidats del nostre territori poden optar a acollir nous empresaris/es o emprenedors/es de la UE que puguin incrementar la presència internacional de la seva empresa.

Les estades tenen una durada d'1 a 6 mesos i es preveu una ajuda econòmica (segons país) per part de la UE per donar suport a les estades.

Per a més informació sobre el programa ens pots escriure a sbdempresa@ajsabadell.cat